Välkommen till

Husvagnsimport

Vagnar i lager

Med 43 års erfarenhet i husvagnsbranschen har vi nöjet att representera en av de absolut mest prisvärda vagnarna på marknaden. Redan på 60-talet sålde Husvagnsimport sin första ADRIA och sedan 1994 har ADRIA varit ett huvudmärke hos oss.

Fortsatt utveckling av Sveriges mest köpta husvagn genom tiderna fortsätter. Största nyheterna för året är det fantastiska vinkelköket som nu kan återfinnas i en rad olika modeller. Made in Norrland, ett löfte som speglar vagnens helårsegenskaper, kvalitet och filosofi.

KABE är en av marknadens mest exklusiva husvagn, som innehåller massvis med unika finesser i sin grundutrustning. Det även ett otroligt brett utbud av planlösningar och storlekar, för att alltid ha en husvagn som passar just dig!

Husvagnsimport har två stycken A1 klassade verkstäder att erbjuda er. Det betyder att vi aldrig behöver skicka en vagn någonstans, vad som än behöver åtgärdas.

Rubrik om tillbehör till husvagnar som man kan beställa

Kort beskrivning om våra butiker och länk till Kamas ”order-to-store” där kunder kan beställa själva för leverans till vår butik. Kanske borde ha med logos för våra leverantörer Kama Fritid, Holiday Fritid, LTC, Sunwind, Dometic, Alde, Truma, Svenska Tält och Isabella också för goda mått med länk till deras sidor. 

Några av våra nöjda kunder

Välkommen in till oss!

Vi finns numera alltså sedan många år både i Piteå och Luleå. Just 2 säljställen så nära varandra (50 km) ger en hel del fördelar. Vi ger våra kunder ett större utbud och skulle någon del tillfälligt saknas i Piteå eller Luleå kan vi ordna detta över dagen i de flesta falll.

Till din hjälp finner du närvarande 8 duktiga medarbetare, personlig presentation hittar Ni under rubriken Personal, till vänster här på sidan.
Som en av de första i Sverige har Vi jobbat hårt med vår marknadsföring via Internet. Vår första hemsida kom i drift i juni 1998, något som i en relativt konservativ bransch får ses som banbrytande. I dag kan Vi presentera hela vårt spännvidd av husvagnar och tillbehör på ett enkelt och tydligt sätt.

Besöksadress

Källbogatan 74, 941 36 PITEÅ
Betongvägen 21, 973 45 LULEÅ

Öppettider

Vardagar: 08:00 till 17:00
Avvikande tider vår/sommar 2024
Skärtorsdag 28/3: 08.00 till 13.00
Långfredag-Annandag påsk: Stängt
1/5: Stängt
Kristihimmelsfärd 9/5: Stängt
Nationaldagen 6/6: Stängt
Midsommarafton 21/6: Stängt

Följ oss

Rulla till toppen