Adria Action 391 LH Sport

2024

Action 391 LH Sport är för den som inte vill låta terrängen sätta gränser var man ska övernatta. Utöver standarden från vanliga 391 LH får Sport ett högre chassi med 16″ svarta fälgar med AT-däck, förstärkta Al-Ko Premium-stödben med monterade BigFoot, ett integrerat fotsteg under dörren och Sport-dekaler. Som vanliga 391 LH värms vagnen med Trumas VarioHeat med E-kit, för upp till 5,5 kW total effekt. Golvet värms med en integrerad eldriven golvvärme. Varmvatten kommer via Trumas beprövade Therme. Bäddningen är valfri att göra antingen som två långbäddar (med lyftbara huvudändar), eller med nedsänkning av bord och utdrag för bäddning över hela fronten.

Skick

Ny

Plats

Luleå

Reg. nummer:

Not specified

Antal bäddar

0

Totalvikt

1250 kg

Tjänstevikt

1150 kg

Längd

390 cm

Bredd

220 cm

349000 kr

Utrustning

Beskrivning

När ni köper vagn av oss ingår alltid en STOR genomgång vid leveransen. Inklusive 2 års fabriksgaranti från leveransdag samt 7 års täthetsgaranti med årliga kontroller. Vi erbjuder förmånlig finansiering på upp till 240 månader samt ingår en 14 dagar prova-på försäkring via KABRIA. Mer information hittar ni på www.husvagnsimport.se. Välkommen!

Christoffer ”Crille” Carlsten-Hedgren

Säljare i Luleå och delägare tillsammans med Louise. Crille är Ulf´s son och är tredje generationen i företaget. Många säger att han är väldigt likt sin farfar Guy i sättet. Efter sin utbildning i Industriell Ekonomi med inriktning mot strategisk arbete, företagsutveckling och marknadsföring är han självklart företagets expert inom detta område. Allt vad data heter klaras också av i ett huj. 

På fritiden gillar Crille, precis som sin far, allt som rör på sig med motor. Lika förtjust i Formel 1 är han också. Campar vintertid och härjar omkring i skogen på sin skoter med kompisarna.

Rulla till toppen