KABE

KABE är en av marknadens mest exklusiva husvagn, som innehåller massvis med unika finesser i sin grundutrustning. Det även ett otroligt brett utbud av planlösningar och storlekar, för att alltid ha en husvagn som passar just dig!

Även 2020 ligger vi steget före, precis som vi har gjort ända sedan starten. Årets husvagnar är ännu en gång ett resultat av hårt arbete – allt för att du ska känna dig ännu mer hemma, ännu tryggare, och mer nöjd än vad du någonsin har gjort. Till nyheterna hör ny inredning i Ädelsten-serien, nya bredare sängar i GDL-modellerna (Classic och Royal), ny TV-antenn (Ädelsten, Royal, Imperial), nya kök med infällda lådor samt nya bänkskivor (Ädelsten, Royal, Imperial), nya vita kök i Imperial, bland massor av annat!

Läs mera på KABEs hemsida!

Ädelsten

Längder: 4,7 – 6,0 m
Modeller: 7
Planlösningar: 13
Vare sig man vill ha långbädd, dubbelbädd, barnkammare eller alltihopa i kombination med stor toalett finns det en vagn i Ädelsten-serien att välja. Sedvanlig superkomfort i både sittgrupp och sängar tillsammans med den, för 2020, uppdaterade inredningen i Shannon Oak gör Ädelstenen till ett kanonköp! Nu också med infällda lådor i köket och AGS2 Pro-golvvärme!

Royal

Längder: 5,2 – 9,4 m
Modeller: 30
Planlösningar: 99
Fullutrustat kök, väl tilltagen belysning, släta aluminiumväggar, Smart-D LIN-busintegrerat elsystem. You name it, Royal har det. Framkökskoncepten vidareutvecklas 2020 och utökas nu med nya Royal Hacienda 880 TDL FK, med mikrovågsugnen integrerad i överskåp. Hela modellserien får också nya överskåpsluckor, nya köksstommar med infällda lådor, nya bänkskivor, ny TV-antenn, ny sänggavel (och tillval med eljusterbara sängar i alla modeller). Skulle man mot förmodan sakna saker så är tillvalslistan gedigen för att få precis den vagn man önskar.

Imperial

Längder: 5,6 – 9,4 m
Modeller: 19
Planlösningar: 69
Skinnklädsel, luftkonditionering, helt skarvfri utsida med unikt lackerad dekor, herrejösses-ljudsystem, induktionshäll med inbyggnadugn och mikrovågsugn. Imperial är inget för den som vill vara diskret. Top of the line, för den som inte tummar på sitt fritidsleverne. Även här med framkökskoncepten i full blom och nu med superfräscha vita kök!

Rulla till toppen