Personal

Vi som jobbar här

Bo "Bosse" Hedgren

Serviceansvarig och fastighetsdelägare tillsammans med Ulf. Sköter även om våra lokaler. Yngre bror till Ulf och den riktiga experten på allt vad husvagn heter. Kallas ”Husvagnsdoktorn” och det inte han kan ordna kan nog ingen fixa. Gift med Yvonne och har två utflugna döttrar i Louise och Liselott. Campar året runt och har ett stort motorintresse där skoter tar upp största delen av fritiden på vinterhalvåret.

bosse@husvagnsimport.se

Ulf Hedgren

Stjärnsäljare och fastighetsdelägare tillsammans med Bosse. Har ett finger med i det mesta som pågår. Självklart husvagnsfrälst och då främst som sommarstuga i Furuögrund utanför Byske om somrarna. Gift med Carina och har två barn i Christoffer och Emelie. Även här finns ett stort motorintresse, men då främst i bilar om sommaren. Tar gärna en resa till varmare breddgrader om vintern.

ulf@husvagnsimport.se

Yvonne Hedgren

Ansvarig för företagets administration. Siffermänniska med rätta glimten i ögat. Sköter även butiken i Piteå och lite av varje. Gift med Bosse och tar alla chanser att lyssna på Björn Skifs i bilen.

yvonne@husvagnsimport.se

Louise Hedgren

Jobbar som säljare i Piteå och är delägare tillsammans med Christoffer. Dessutom sköter hon många av företagets administrativa sysslor när hon inte enbart är trevlig med våra kunder samt inköp av tillbehör till våra butiker. Louise är Bosses dotter och tillhör även hon tredje generationen i företaget. Sambo med Tobias och sonen Erik. Campar självklart året runt. På fritiden är hennes intressen bl.a. att dela sambons skoter- och friluftslivs intresse samt att inreda och fixa med deras hus i Piteå.

louise@husvagnsimport.se

Christoffer ”Crille” Carlsten-Hedgren

Säljare i Luleå och delägare tillsammans med Louise. Crille är Ulf´s son och är tredje generationen i företaget. Många säger att han är väldigt likt sin farfar Guy i sättet. Efter sin utbildning i Industriell Ekonomi med inriktning mot strategisk arbete, företagsutveckling och marknadsföring är han självklart företagets expert inom detta område. Allt vad data heter klaras också av i ett huj. På fritiden gillar Crille, precis som sin far, allt som rör på sig med motor. Lika förtjust i Formel 1 är han också. Campar vintertid och härjar omkring i skogen på sin skoter med kompisarna.

crille@husvagnsimport.se

Rulla till toppen