POLAR

Fortsatt utveckling av Sveriges mest köpta husvagn genom tiderna fortsätter. Största nyheterna för året är det fantastiska vinkelköket som nu kan återfinnas i en rad olika modeller (standard med induktionshäll!), nytt elsystem med möjlighet till Polar Connect i alla modellserier, nya avtorkningsbara textilklädslar med FibreGuard, nya höga hörndynor med integrerat nackstöd (option i Edition) och 730 och tillval i Edition-serien, bland mycket annat!

Made in Norrland, ett löfte som speglar vagnens helårsegenskaper, kvalitet och filosofi.

Orginal

Längder: 5,2 – 8,4 m
Modeller: 43
”Basmodell” är kanske enklaste sättet att beskriva den, men standarden är som alltid hög. Full tillvalslista, inklusive de populära komfort- och designpaketen, tillgänglig i alla längder och modeller. Vinkelköket som ifjol var exklusivt till Customized finns nu även i denna serie, från 560 och uppåt!

Selected

Längder: 5,2 – 8,4 m
Modeller: 43
Om man mot förmodan skulle sakna något i den digra standardutrustningen som innefattar stor kyl, ugn, mikrovågsugn, fjärrstyrning av värme/kyl, tjockare bäddmadrasser, extra cirkulationspump, stor taklucka med belysning och vintertäckning, subwoofer och extra högtalare i sovrum, med mera; så finns även tillvalslistan tillgänglig för än mer personifiering. Designpaketet med valbar golvmatta, köksskiva och extra kuddar är dessutom inkluderat!

Customized

Längder: 5,2 – 8,4 m
Modeller: Oändligt*
Titta på Selected men lägg till luftkonditionering med ECC, gasolomkopplare, induktionsspis, skinnklädsel, gaslarm och centraldammsugare (plus mycket mer) så har vi grundutrustningen i Customized. Men det är inte det som är coup de grâce, det är att här får man *ändra sin egen vagn tillsammans med Polars konstruktörer. Varje campare är unik, och med Customized så blir även varje vagn unik. Toppa det hela med en super-läcker svart exteriör så skriker hela vagnen total och hänsynslös lyx, nu även tillgänglig som blankplåt!

Rulla till toppen