Polar 730 BSL Blackline

2024

Not specified

Skick

Ny

Plats

Luleå

Reg. nummer:

YDF32X

Antal bäddar

0

Totalvikt

2650 kg

Tjänstevikt

2150 kg

Längd

731 cm

Bredd

251 cm

939000 kr

Utrustning

Beskrivning

Polar fyller 60 år och firar detta med högexklusiva Blackline, passa på att skaffa denna one-off-modell! När ni köper vagn av oss ingår alltid en STOR genomgång vid leveransen. Inklusive 2 års fabriksgaranti från leveransdag samt 7 års täthetsgaranti med årliga kontroller. Vi erbjuder förmånlig finansiering på upp till 240 månader samt ingår en 14 dagar prova-på försäkring via KABRIA. Mer information hittar ni på www.husvagnsimport.se. Välkommen!

Christoffer ”Crille” Carlsten-Hedgren

Säljare i Luleå och delägare tillsammans med Louise. Crille är Ulf´s son och är tredje generationen i företaget. Många säger att han är väldigt likt sin farfar Guy i sättet. Efter sin utbildning i Industriell Ekonomi med inriktning mot strategisk arbete, företagsutveckling och marknadsföring är han självklart företagets expert inom detta område. Allt vad data heter klaras också av i ett huj. 

På fritiden gillar Crille, precis som sin far, allt som rör på sig med motor. Lika förtjust i Formel 1 är han också. Campar vintertid och härjar omkring i skogen på sin skoter med kompisarna.

Rulla till toppen